#96 – Digital minimalisme

Velkommen til det som ikke skulle være en ny episode, men som ble det allikevel.

Flere av dere har lurt på hvor det blir av nye episoder i det siste, så jeg tenkte å si noe om det. Jeg har en del kjekke ting på plakaten for øyeblikket og har i den forbindelse bestemt meg for å ta meg av det som for tiden er mest essensielt.

 

Jeg har kommet frem til at når jeg har mye som foregår så blir det mindre tid til å skrive og lese. Når jeg da skal lage en ny episode blir det til at mye av tiden blir brukt til å lage episoden. Men hva skal episoden handle om hvis jeg ikke har tid til å ta til meg ny input? Lite input = output med redusert kvalitet. Prosessen blir også mer stressende enn jeg har lyst til at den skal være, siden jeg må lete etter noe å skrive om istedenfor at jeg kommer over noe jeg vil skrive om. Så, når våren nå kommer og jeg har en del prosjekter jeg skal gjennomføre hjemme, vil disse bli prioritert fremfor å lage nye podcast episoder like ofte som jeg har gjort. Det er ikke slutt. Det er bare usikkert i hvilken form de neste episodene vil ha. Blir de lengre og sjeldnere? Kortere? Vet ikke enda, jeg liker begge deler. Kanskje det blir en god blanding? Å lage korte episoder om det som fanger meg i nuet er kjempekjekt, men det er også interessant å bruke litt lenger tid på å finne ut mer om noe. Jeg hadde et mål om 1 episode i uka i ett år. Det gikk og det var enormt god trening. Det skal være sagt, men det hender for eksempel at jeg finner ut nye ting om et tema når episoden allerede er ute. Det går litt fort noen ganger. Jeg har lyst til å prøve hvordan det er å fordype meg i noe over lengre tid og da også kunne lage en lengre og grundigere episode om noe. Det er på tide å prøve på noe annet. Kanskje kommer det noe kult ut av det. Vi får se. For nå er det hvertfall en slags pause, så kommer det noe nytt når det kommer noe nytt.

Om dere i mellomtiden har lyst til å hjelpe meg å få en oversikt over hvilke episoder dere liker best, blir jeg veldig glad om dere sender meg en mail med deres favoritter til eyvind@podcasten.no

Det var egentlig det jeg hadde tenkt å si , men så tenkte jeg at jeg kan jo si at siden jeg la ut siste episode i februar, så har jeg hatt tid til å lese en hel haug med bøker. Og siden jeg allikevel er på lufta kan jeg jo si noe om en av dem. Det kan være et forsøk på en kort episode.

Legg igjen en kommentar