#50 – Moa Hundseid – «Fri Sjel På Vandring»

God dag alle sammen!

Velkommen til en ny episode av Podcasten til Eyvind Stueland. Jeg trenger en liten intro på denne episoden slik at dere forstår hvem vi nå har med å gjøre. Moa Hundseid er 25 år gammel, elsker friluft og ekspedisjoner. Hun er guide for Børge Ousland Explorations, kåra til årets rookie i 2016 av magasinet ute, vært over Grønland, rundt verden, nordvestpassasjen, Nordisen i Patagonia, Norge på langs og hittil høyeste punkt, Manaslu i nepal på 8164 moh for å nevne noe. Og den siste der det var testen hun hadde satt for seg selv for å se om hun var sterk nok til å bestige Mt. Everest som den yngste nordmann noensinne.

Det var kjekt å få lære om hva som kreves og av en slik tur, både det praktiske og det mentale. Hva må man tenke på, er det farlig, utstyr, oksygen, mat, risiko og hvilke følelser slike turer lokker frem i en person. Nok snikk snakk fra meg, her har dere Moa Hundseid, Følg med henne på instagram, @moahundseid, Facebook og Moahundseid.com.

Hun drar avgårde til Nepal nå 4 april, så det burde være nok av godbiter å få med seg de neste par månedene. OK, her kommer det.

Legg igjen en kommentar